Πληροφορίες Παράδοσης

Πληροφορίες Παράδοσης

 

Αποστολές 

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας και με τις πιο χαμηλές τιμές ακόμα και στον τρόπο παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων από τον εκάστοτε πελάτη, η επιχείρηση μας προχώρησε σε συμφωνία με τη γενική ταχυδρομική καθώς και με τοπική μεταφορική η οποία ορίζει τα κάτωθι:

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει. Η παραλαβή του δέματος είναι δυνάτον να γίνει με τους παρακάτω τρόπους.

Courier
Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες.
Αποστολές με μεταφορική εταιρία [ εξαρτατε την περιοχη]
Εντώς Αθηνών με αγορά πάνω απο 100 ευρω δωρεάν μεταφορικά

Αποστολές με μεταφορική εταιρία

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.Ακόμα και αν έχετε δικιά σας μεταφορική μπορείτε να μας το διευκρινίσετε και να μας δώσετε το όνομα της μεταφορικής που συνεργάζεστε 


Παραλαβή εντώς καταστήματος